Dit jaar bestaat CountryNewGeneration vzw 5 jaar, een editie om te vieren dus!!! we gaan er dan ook een flinke lap op geven, en er zijn al verschillende verrassingen ingewerkt, zeker komen kijken is de boodschap !!!!!

we zijn bezig , psuuuuuutttttttt................

Wij willen iedereen bedanken voor het fantastisch weekend dat we met jullie gedeeld hebben, het was weer super, zonder jullie was dit ook geen succes. AAN de bezoekers, de zangers, zangeressen, de bands, de linedancers, onze crazy DJ en zijn madam met haar dansgroep, de Los Lappies met hun verrassingsact (denderend succes denk ik!!!!!) cowboy's met en zonder paarden, de barmannen van de Spermaliesportclub, de TUKTUK's, de Marschall's en hun gevolgen en en en en..............ah ja, onze meneer de pastoor met zijn mooie mis en gezang van Jordan en al de rest die ik vergeten ben, het was top!!!!! !!!! BEDANKT !!!!

Afspraak 18/19/20 augustus 2017....(voorlaatste weekend augustus)

Vanaf vrijdag 19/08 om 14H  worden de bandjes verkocht aan 5€ het stuk per persoon, geldig héél het weekend!! Deze worden verkocht aan de ingang van de GROTE feesttent Eprnayplein. Het is niet nodig vroeger te komen, er zijn er meer dan genoeg en te koop en dit heel het weekend........Er is geen voorverkoop...........

Let wel, bandjes die kapot zijn, zijn niet meer geldig!!!

dus heel het weekend zijn de bandjes te koop, prijs blijft idem de drie dagen.

 

NOG even en het is zover.....

19/20/21 augustus......, dan vliegen we er weer in, we zijn er 100% klaar voor !!!!!

 

kleine opmerking;

  We hebben TERREUR DREIGING 3 , hou er rekening mee, dat we (organisatie en/of marchall) aan de ingang van de feesttent u vriendelijk vragen om even u RUGZAK/HANDTAS open te houden, het zou heel fijn zijn om hiermee in te stemmen, het is ter ieders voordeel en voor de zekerheid. Dus gewoon doen...; DANK U.......

Er zal ook wat "blauw" buiten rondlopen voor de veiligheid en in gewone kledij, dus u bent zeker veilig op het countryfestival 2016. 

wij wensen jullie een top countryweekend, met hoop op mooi weer, en veel veel muziek en dansen, KEEP IT COUNTRY !!!!!!  Lacht

 

organisatie CountryNewGeneration vzw 

 

onze voorlopige flyer voor et jaar 2016.........
het programma volgt .......

Dit jaar met medewerking van drukkerij : Dumont print te Oostende ,

19/20/21 augustus 2016 !!!

Parking;

 

er zijn grote parkings gratis buiten het centrum van Middelkerke....

Onder de markt is er een zee van parking, niet duur, de goedkoopste per uur aan de kust!

zet u niet in de kleine straatjes, let op de blauwe zone!!!

Er is veel parking,   genoeg voor iedereen,     zet u waar u mag, en geniet van u dag......

Campingcars;

zet u op de camping in en rond middelkerke, in westende is er een gloednieuwe informeer...      zet u niet voor overnachting op de kustbaan, daar komen problemen van met de politie, ze kontroleren!!! hou het in de gaten. 

 

Wij wensen u een aangenaam countryfestival en met veel plezier voor u georganizeerd

GENIET!!!!!!! tot in de countrytime

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.